PARTNEREK

6 hónapos teljes körű garancia használt laptopra

6 hónapos teljes körű garancia használt laptopra

Vágjunk is bele a közepébe, a laptopozz.hu webshopból vásárolva, az összes használt laptop 6 hónapos teljes körű garanciával érkezik leendő tulajdonosához! Mellesleg ingyenes házhoz szállítással. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, pontosan tudjuk, hogy mit kínálunk ügyfeleinknek. Darabokra szedve a használt laptopokat, az összes alkatrészt külön-külön átvizsgáljuk, amennyiben lehetséges rizikófaktort látunk valamely működésében, azt azonnal kicseréljük. Feltéve, hogy nálunk vásárol használt laptopot és kér belső memória vagy merevlemez bővítést és amennyiben ezt rendeléskor teszi meg, akkor természetesen azokra az alkatrészekre is érvényes a fél éves garancia.

 

Autómentés Budapest az Ön megmentője

Autómentés Budapest az Ön megmentője

Mit kell tudni munkásságunkról; Cégünk Budapesten és az ország egész területén végez autómentéseket. Árokba csúszott, szerencsétlenséget elszenvedett, vagy műszaki hibától leállt autók esetén is szakszerű és villámgyors autószállítást ígérünk. Az sem akadály, ha az autómentést az M3-as autópályán kell elvégezni! Az autómentést követően a tulaj eldöntheti, hogy hová szeretné elszállítani a járművet, a végállomásra fuvarozás történhet akár trélerrel is (esetleges több jármű egyidejű szállítása) és az sem probléma, ha külföldi címen lenne a lerakódás. Ilyen esetekben partnercégekkel együtt dolgozunk, hogy zökkenőmentes legyen az út és az autómentés olcsón megússza a tulaj. Fontos célunk, hogy az autómentés árakat alacsonyan tartjuk.

 

Még nem utazott lakóautóval? Itt az idő!

Megbízható, tapasztalt szobafestő Budapesten

Ahogy a legkülönbözőbb munkakeresésnél, vagy az élet bármely területén manapság, úgy a mi szakmánkban is rendre előkerül a kérdés, hogy milyen tapasztalattal rendelkezünk. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára-már az egyik legtapasztaltabb rókák közé tartozunk a szobafestők társaságában Budapesten, a szerény kis 25 évvel a hátunk mögött, avagy az ecset, festés mázolás tapétázás háta mögött. Ámde a tapasztalat nem elegendő, hiszen a több mint két évtized leforgása alatt a világ a fejetetejére áll, ezért fontos attitűd a korral való haladás. Szobafestőként Budapesten utóbbira nagy hangsúlyt fektettem, kutattam és tanultam, újabb és modernebb szerszámokat vásároltam. Sokszor éreztem azt, hogy már többé nem tudnak újat mutatni/kérni tőlem, de minden alkalommal megleptek, és pontosan ezért jó szobafestőnek lenni Budapesten. A szobafestés árakról bővebben a weboldalunkon érdeklődhet.