LAKÓAUTÓ

Lakóautó

6 fontos érv a lakóautó mellett!

Személyesen négy alkalommal vágtunk neki lakóautós kalandnak, ebből három nyári időszakra esett és egy telelésként formálódott meg. Kivétel nélkül az összest meseszerűen töltöttük a családdal. Mi talán kissé elfogultan, de azt valljuk, nincs párja a lakóautós nyaralásnak. Legnagyobb örömünkre, többé nem kell a szállásfoglalással bajlódni, rettegve attól, hogy vajon, hogy fest majd a valóságban. Az időnket kizárólag mi osztjuk be akként, ahogy ténylegesen a kedvünk hozza. A látványosságok a mi ízlésünk alapján szelektálódnak. A helyszínek mennyisége a mi erőlétünktől függ, a megtett kilóméterek az elszántságunktól izzanak. Végül pedig a legfontosabb, hogy egy kis menedékként szolgál a lakóautó számunkra.

Miért válasszunk a nyaraláshoz lakóautót?

A kalandok sokszínűségében a titok. Kétség kívül, minden családnak megvan a saját kis rituáléja, megszokása, hogy mit miképpen szeretnek csinálni egy közös utazáson. A lakóautó nyújtotta élmény ennél tovább megy. Kimozdít a komfortzónánkból, de ezt mindvégig a legnagyobb kényelemben teszi lehetővé számunkra. Egy új értelmet nyer lakóautóban a nyaralás kifejezés, egy addig teljesen ismeretlen szemszögből mutatja meg a világot. Páratlan élménnyel gazdagít, kötetlen szabadságot nyújt. Közelebb hozza a családot.  

Ózongenerátor

Hogyan tartjuk tisztán lakóautóinkat? Ózongenerátorral!

Miután bérlés után visszahajtják lakóautóinkat, első feladatunk, hogy azt alaposan kitakarítsuk. A felületes, látszólagos tisztításnál sokkal mélyebb hatolunk. Az ózongenerátorral a lakóautóban mélytisztítást hajtunk végre, amely fertőtlenít, szagtalanít és természetesen eltünteti a foltokat is. Ez az eljárás a legmegbízhatóbb tisztítási módszer lakóautóknál, hiszen a hagyományos vegyszerekkel szemben, az ózon ellen nem képesek immunitást kialakítani a mikroorganizmusok, mindezen felül pedig teljesen környezetbarát az eljárás.

2019 - Új év, új kalandok a jól bevált lakóautók

Megkezdődött az új esztendő, telelni megyünk, fogadalmakat teszünk terveket szővünk. Mi a luxuslakoauto.hu-nál sem tétlenkedünk ölvetett kézzel, készülünk a következő főszezonra, hogy mivel? Fiatalítsuk a flottánkat, minden meglévő és új lakóautót átnézetünk, elvégezzük a szükséges szervizeléseket és az alapos tisztítás/fertőtlenítést. Újabb kedvezményeket találunk ki, luxuscikkekkel dobjuk fel lakóautóinkat a modern elvárások s a meghitt hangulat megteremtése érdekében. Ámde aki most, az év elején túrázna, óriási kedvezményekkel találkozhat.  

Oldalunkat folyamatosan bővítjük lakóautóval kapcsolatos fontos információkkal!