Új lakóautók külföldről a Prémium lakóautónál

Új lakóautók külföldről a Prémium lakóautónál

Miért jó lakóautóval utazni?

Szóljon 2023 is a szabad utazásról! Mit is jelent ez pontosan? A lakóautó szabadság. Maga az a tény, hogy egy autóban élhetünk, miközben utazunk és világot látunk. Legyen ez a világ a szűkebb környezetünk, a Balaton vagy Tokaj. De lehet ez akár külföld is. Világot látni pedig nem olyan jó hotelszobából. Méregdrága szállások, drága reggelik és felesleges járulékok.

Ha külföldön vagyunk, a cél az lenne, hogy minél közelebbről megismerhessük az adott kultúrát. Hogy megismerjük a helyieket, a környezetet, a klímát. Ehhez nem biztos, hogy a legmegfelelőbb utazás típus a szervezzett buszos utazás. Ezek általában unalmasak, túlszervezettek és mindig a plázákban köt ki az ember, amit itthon is meg tud nézni.

Legyen autentikus az idei nyár, az idei vakáció. Menjünk lakóautóval. Aludjunk a szabadban. Nézzünk este csillagokat és várjuk a napfelkeltét a lakóautó elősátrában egy forró kávé társaságában, amit egy apró gázrezsón készítünk el.

Legyen ez az év más.

Mi is kell ehhez?

Hogy tehát tényleg más legyen ez az év és az idei vakáció, kell egy lakóautó. Mégpedig nem egy hétköznapi lakóautó, ha van ilyen. Hanem egy prémium, luxus lakóautó.

Mitől „prémium” a lakóautó?

A prémium kategória magában foglalja a teljes felszereltséget, a minőséget és a jótállást is. Akár bérlésről, akár vételről is legyen szó.

Mindenképp át kell gondolnunk, milyen igényeink is vannak. Csak tájékozottan szabad vásárolni. Hiszen hosszú távra választunk lakóautót.

Minőségi lakóautók a premiumlakoauto.hu-n!

Cégünk kínálatában található prémium lakóautók külföldről származnak. Ez is biztosítja a minőséget.

Legyen szó 2-4-6 személyes lakóautókról, kisebb, nagyobb modellekről, nálunk mindent megtalál. Figyelmükbe ajánlunk egy 2021-es WEINSBERG CARASUITE 700 ME lakóautót. A lakóautóban 5 utazónak van 5 alvóhelye. Ez a modell egy dieseles lakóautó, 2287 köbcentis, félintegrált felépítménnyel rendelkezik és Fiat Ducato alvázzal.

Olyan extrákat tartalmaz, mint a

  • Bluetooth-os telefonkihangosító,
  • az állófűtés
  • állóklíma.

Továbbá van még benne:

  • két darab LCD televízió beépített DVD lejátszóval,
  • GPS navigáció is adott teljes Európa térképpel.

Kell ennél több? Nem hinném. Adott tehát a luxus, a kényelem, az egyszerűség, a szabadság. Önnek csak össze kell csomagolnia, ki kell tűznie az első megállót és beindítani a motort!

Ha pedig ezek után még mindig úgy érzi, hogy nem teljes a lista, mindenképp keresse fel munkatársainkat. Ugyanis segítünk még abban is, hogy megfelelő felszereltséggel induljon útnak, legyen szó kempingfelszerelésről, vagy más egyébről.

Akár az a minőség záloga, hogy lakóautóink külföldről jönnek, akár a megannyi prémium és luxus jellemzője, nézzen szét kínálatunkban. Utazzon 2023-ban szabadon!