Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86: Luxus és Kényelem Utazásra Hangolva

Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86: Luxus és Kényelem Utazásra Hangolva

A 2022-es új lakóautó kínálatában mutatta be a Mobilvetta a K-Yacht Tekno Line 86 modellt. Ez a lakóautó nem csupán egy jármű, hanem egy megbízható útitárs. Fedezd fel a luxust és a kényelmet, amit ez a lakóautó kínál.

2022 a Modern Elegancia Éve

A 2022-es évjárat modern megjelenést hozott, és a legfrissebb technológiát kínálja az utazás során. A lakóautó alapját a megbízható Fiat Ducato alváz szolgáltatja. 2220 ccm-es dízelmotorja és 140 lóerős teljesítménye biztosítja a dinamikus és hatékony vezetést.

Tágas és kényelmes

Az integrált felépítménynek köszönhetően a K-Yacht Tekno Line 86 lakóautó tágas belső teret kínál. Négy utazó és négy alvóhely a baráti társaságok és a családok számára ideális választássá teszi. A kárpitozott tetőburkolat és a hangulatvilágítás pedig az otthonos és pihentető környezetet teremti meg.

Extra Felszereltség

A Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86 lakóautó gazdag felszereltséget kínál, amely növeli az utazás kényelmét és élvezetét. Az extrák között megtalálhatóak olyan funkciók és eszközök, mint:

  • Tolatókamera és Tolatókamera monitor: A két tolatókamera segíti a parkolást és a manőverezést, míg a monitor biztosítja a jó láthatóságot.
  • Napfénytető + LED: A napfénytető és a LED világítás kellemes és természetes fényt biztosít a lakóterekben.
  • LCD TV és USB: A két LCD TV és USB port lehetővé teszi a kedvenc műsorok vagy filmek élvezetét az utazás alatt.
  • Bluetooth-os telefonkihangosító és 2 DIN Audio rendszer: A Bluetooth-os telefonkihangosító segíti a biztonságos vezetést, míg az audio rendszer a zene szerelmeseinek örömet szerez.
  • Hátsó franciaágy és Panoráma tetőablak: A hátsó franciaágy és a panoráma tetőablak garantálja a pihentető alvást és a természetes fény beáramlását.
  • TetőKlíma és HDMI Splitter: A tetőklíma és a HDMI splitter hozzájárul az utazás kényelméhez és élvezetéhez.

A Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 86 lakautó az utazás luxusát és a kényelem megfizethetőségét ötvözi. A gazdag felszereltség és a modern dizájn teszi ezt a lakóautót egy valódi otthonná az utakon. Hagyd, hogy a 2022-es évjárat hozza el a stílust és a komfortot az utazásaidhoz!