Megoldást nyújtunk lakóautó elektromos fűtésére

Megoldást nyújtunk lakóautó elektromos fűtésére

Lakóautó elektromos fűtésre keres költséghatékony megoldást? Irány a Campshop.hu!

Ha téli lakóautós kempingezést tervez, akkor érdemes alapos kutatást végezni annak érdekében, hogy milyen fűtési lehetőségek állnak rendelkezésére. Webáruházunkban, a campshop.hu-n, számos egyszerű és olcsó megoldást találhat arra, hogy a nagy hideg ellenére is lakóautójában megfelelő hőmérséklet uralkodjon. Cégünk kínálatában többféle elektromos melegítő is megtalálható a Webasto és a Truma gyártók termékeiből.

A Webasto Air Top 2000 STC légfűtés alacsony fogyasztással bír, telepítése rugalmas, működtetése pedig rendkívül egyszerű. Ez a lakóautó elektromos fűtési opció igazán gazdaságos megoldást kínál, energiafelhasználása minimális, ráadásul csendesen dolgozik. Külsőleg beépíthető független fűtési rendszerként vagy akár meglévő rendszerhez is hozzákapcsolható.

A TRUMA Combi melegítő két funkcióval rendelkezik, lakóautó elektromos fűtésére és melegvíz előállítására is használható. Típustól függően több üzemmódban (gáz, dízel, elektromos és vegyes) is alkalmazható. Rugalmasan telepíthető, kis fogyasztású, légkondicionálóhoz is kapcsolható.

Lakóautó elektromos fűtéshez válassza Ön is webshopunkat, a campshop.hu-t!