Luxus lakóbuszok, amit akár a 2022-es nyárra is kibérelhet

Luxus lakóbuszok, amit akár a 2022-es nyárra is kibérelhet

Miért a lakóbuszra essen a választás?

2022-ben a legjobb szállás a lakóautó lehet. Hogy miért? Mert a szálláshelyek többsége már betelik májusban, mert hihetetlen árakat kérnek ezek a helyek. Ráadásul a lakóautók előnye, hogy oda megyünk, ahová csak szeretnénk. Közben pedig a természetben vagyunk. Nem zargatnak bennünket, csak mi vagyunk és a természet.

Cégünk több féle lakóbuszt és lakóautót tart nyilván. Honlapunkon, a luxuslakoauto.hu-n mindegyik jellemzőjét megtalálja. A napidíjakat és a használat, bérlés feltételeit is.

Mégis milyen járművek közül lehet válaszani?

A lakóbuszok több féle igényt elégíthetnek ki. Vannak négyszemélyes, két alvóhelyes buszok, tévével, kiskonyhával. Ugyanakkor vannak 4, de 6 alvóhelyes kisbuszok is. A GIOTTILINE T37 “2021”-es modellje például pont egy ilyen 6 alvóhelyes kisbusz. Extra USB csatlakozókkal, 2 darab tévével, páraelszívóval, sok tárolórésszel. Megfelelő lehet egy nagyobb család számára. Ennek a dieseles lakóautónak a bérlési díja 43.000 forint naponta.

Az olyan modellek viszont, mint a 2021-es Mobilvetta Admiral, egy párnak, barátoknak lehet tökéletes. Ugyanis 2 alvóhelyes, kis kompakt lakóautóról van szó 2 darab tévével, kerékpártárolóval.

Luxus lakóbuszok a luxuslakoauto.hu-val
 

Cégünk 4 és 6 férőhelyes lakóautót is kínál bérlésre, válogathat kedvére. Olyan különbségekkel találkozhat csupán, mint az extra grillezős mikrohullámú sütő, plusz USB csatlakozó, vagy kerékpártároló. Ezeken kívül azonban mindenben hasonlóan minőségi járműveket vehet igénybe, amivel csak jól járhat.

Luxus lakóbuszaink legtöbbje 2 tolatókamerával van felszerelve, diesele motor hajtja őket. Valamint a teljes Európa térképpel felszerelt GPS-nek köszönhetően bárhová nyugodt szívvel mehet a kontinensen belül.

Plusz eszközök a campshop-pal

Ha bármilyen extra eszközre van szüksége, bátran látogasson el a campshop.hu weboldalra, ahol pedig olyan termékeket talál, mint a kemping étkészletek vagy elősátrak lakóautóhoz. Minden, amire szüksége lehet egy túra, egy vakáció során.

Az árakkal kapcsolatban mindenképp érdemes figyelni arra, hogy mikor tervezzük utazásunkat. Ugyanis a főszezonon kívül, június előtt kedvezményesebben, olcsóbban tudunk lakóautót bérelni. Ráadásul ilyenkor a tömeg is kisebb, akárhová is utazunk.

A főszezon augusztusig tart és a nyaralást így érdemes lehet egy picit korábbra vagy későbbre tenni. Talán még az időjárás is kedvezőbb ilyenkor.

Természetesen a hőség is kibírható, főleg, ha klimatizált luxus lakóautóinkról van szó. Ezekkel csak élvezni lehet a nyaralást. A lakóautóból egyenesen be a medencébe vagy a tóba, netán tengerbe. Micsoda luxus. Érdemes hát kipróbálni!