Lakóautó kereskedés – szavazzon bizalmat munkatársainknak a Luxuslakóautónál!

Lakóautó kereskedés – szavazzon bizalmat munkatársainknak a Luxuslakóautónál!

Fontosnak tartjuk, hogy csakis a legújabb lakóautó modellek kerüljenek nálunk forgalomba. Flottánk tagjai ma, az utószezon idején is a legnagyobb európai gyártóktól származnak. Ilyen a Rapido, a Knaus és a Weinsberg is. Nálunk több éves, leharcolt integrált lakóautót biztosan nem találnak leendő ügyfeleink!

Ezen elvünknek köszönhetően ügyfeleinknek nem kell tartania az elhasználódott alkatrészek okozta meghibásodásoktól. Eladásra kínált lakóautó modelljeinket rendszerint felvásárolják, így tudjuk elérni azt, hogy parkunkban folyton friss modellek várják új tulajdonosaikat. Az integrált kategória mellett prémium plusz és luxus kategóriában forgalmazzuk még szabadidós járműveinket lakóautó kereskedésünkben. Végső árainkat a kategória, a jármű évjárata és megtett kilométereinek száma határozza meg.

Lakóautó vásárlását olyan kalandoroknak ajáljuk igazán, akiket szívből érdekel ez a különleges életérzés, életforma. Hosszú távú beruházást szeretnének és távol akarnak maradni családjukkal, barátaikkal a turista tömegektől. Továbbá úgy is érzik, hogy mindezek által többet profitálnak egy lakóautó birtoklásából, mint bérléséből. Anyagi és szellemi értelemben egyaránt.

Lakóautó kereskedés – látogasson meg minket személyesen és szakmai tanácsokkal látjuk el!