Lakóautó bérlés Zala megye

Lakóautó bérlés Zala megye

Kipróbálná a nomád életmódot? Elege van a városi, folyton rohanó életből? Kalandozzon, utazzon megkötésük nélkül, töltse a természetben szabadidejét, tegye próbára önmagát! Lakóautó bérlés Zala megye szolgáltatásunkkal megtapasztalhatja, hogy milyen a teljes szabadság!

Lakóautó bérlés Zala megye – milyen modellek közül választhat?

A Prémium Lakóautó kínálatában többféle méretű és kialakítású modell megtalálható. Családi utazást tervez, partnerével egy kis kikapcsolódásra vágynak, esetleg egymaga szeretne elvonulni kicsit a város zajától? Bármilyen céllal is érkezzen hozzánk, mi biztosan megtaláljuk az Önhöz illő lakóautót!

Lakóautó bérlés Zala megye szolgáltatásunk keretén belül az alábbi típusok közül válogathat:

  • Félintegrált lakóautó: A vezetőfülke feletti mennyezet magasításra került az állómagasság elérése érdekében, így jelentős mennyiségű tárolóegységgel rendelkezik. Ilyen például GIOTTILINE T37 2022-es modellünk, ami 5 utazó, 6 alvó hellyel bír. Most 48.000Ft/nap áron lehet az Öné.
  • Integrált lakóautó: Az integrált lakóautók hasonlítanak leginkább a buszokhoz formájukat tekintve. A vezetőfülke nem különül el bennük az utastértől, egybe nyílik a kettő. Jelentős méretű szélvédővel rendelkeznek, így ezekben a modellekben a legszebb a kilátás. MOBILVETTA K-YACHT TEKNO LINE 86 2022-es lakóautónk is az integrált kategóriába esik, 4 utazó- és alvóhellyel van ellátva. 53.000Ft/ nap áron bérelheti cégünktől!
  • Alkóvos lakóautó: Alkóv alatt a vezetőfülke felett kialakított lakótérre gondolunk. Ezekben a modellekben a sofőr felett is lehet aludni, ugyanis egy franciaágy került elhelyezésre. GIOTTILINE SIENA 440 2023 lakóautónk is egy ilyen modell, amiben 6 alvó- és utazóhely található a plusz ágynak köszönhetően. Most 48.000Ft/ nap áron lehet az Öné.

Lakóautó bérlés Zala megye – előnyök

Lakóautó bélrés Zala megye szolgáltatásunk évről-évre népszerűbbé válik, egyre többen döntenek az utazás ezen új formája mellett. Miért? Talán a szabadság a megfelelő válasz. Ha autóval utazik, akkor biztosan szükség lesz szállásfoglalásra, mivel autóban aludni azért valljuk be elég kényelmetlen. Ha busszal vagy repülővel utazik, akkor az sok átszállással és órákig tartó várakozással is járhat, és ne feledkezzünk meg a késésekről sem. A szállásfoglalásról érdemes sokszor félévvel, vagy akár egy egész évvel előre gondoskodni, másképp vagy nem találunk megfelelőt, vagy csak igen magas áron. A fenti opciók és a velük járó problémák viszont elkerülhetőek, a lakóautózás mindezekre megoldást biztosít!

Lakóautó bérlés Zala szolgáltatásunk segítségével egy komfortos, jól felszerelt szálláshelyhez juthat hozzá, ami oda viszi el Önt, ahová csak szeretné. A lakóautózás során bármikor módosítható az úti cél, bármikor megállhat szétnézni és sohasem fog függeni a szolgáltatóktól. Nem kell feleslegesen várakoznia, távol maradhat a hatalmas embertömegektől, ezáltal pedig teljes békében utazhat. Kell ennél több?