Lakóautó bérlés Érden

Lakóautó bérlés Érden

Miért válasszunk egyáltalán a lakóautós kirándulást? 

A lakóautó egy örök kedvenc. Nem megy ki a divatból. Nem is tud. Sőt. Egyre nagyobb népszerűségnek tud csak örvendeni. Hiszen egyre jobb megoldásokat tudnak a tervezők is kitalálni. Egyre több környezetvédelmi megoldás is születik, így a fenntarthatóság is kulcsfogalom lehet ebben a témában.

A lakóautó szabadságot ad, egyszerű használatot ígér és könnyebb, mintha pluszban kellen aztónkhoz kötni egy lakókocsit. A lakóautót ugyanakkor egy B kategóriás jogosítvánnyal ugyanúgy el lehet vezetni. Tehát tényleg csak el kell indulni és élvezni a szabadságot.

Bérlés vagy vásárlás?

Mikor adjuk a fejünket vásárlásra és mikor „elég” a bérlés?

A lakóautó vásárlása azoknak érheti meg már, akik legalább évente kétszer használatba vennék lakóautójukat. Ez ugyebár azt jelentené, hogy rendszeresen karban is van tartva és ellenőrizve. Ha csak ritkán, évente mennénk vele pár száz kilométert, nem valószínű, hogy megéri. Egyrészt a tárolása is nehézkes lehet, másrészt pénzügyileg sem éri meg. Akkor számít ez befektetésnek, ha tényleg használjuk.

A bérlés azonban tökéletes megoldás lehet, ha csak nyaranta vagy telente, évi egyszer mennénk lakóautós vakációra. Természetesen akkor is célszerűbb a bérlést választani, ha még sosem voltunk ilyen kiránduláson. Ekkor ugyanis még nem tudhatjuk, milyen kihívások is várhatnak ránk.

A bérlés sem egy vagyon, így jól kijöhetünk, főleg, amilyenek manapság a szállások áraik. Plusz az étkezések, stb. Egy lakóautós kiránduláson, nincsen felár. Akár kint is vacsorázhatunk, az esti égbolt és a csillagok alatt. Vagy ihatjuk meg kint az első, reggeli kávénkat.

Válassza a luxuslakoauto.hu-t, ha lakóautó bérlés Érden érdekli!

Akár főszezonról, akár azon kívüli időszakról is legyen szó, minden esetre tudunk valamilyen kedvezményt biztosítani.

Minden szezonban 4 típusú lakóautó közül választhat. Ezek a:

Ezeken belül pedig megvan, hogy hány naptól számíthatunk % levonásokra. Például egy prémium lakóautó esetében 30 napos bérlésnél ez már 18%-os árcsökkenést is jelenthet.

A főszezon június 1-től augusztus 31-ig tart. Az ezeken kívüli időszakok számítanak elő-, illetve utószezonnak. Ilyenkor a prémium lakóautóknál például körülbelül 10 ezer forintot is spórolhatunk.

Mire figyeljen mielőtt lakóautót választ?

  • Férőhelyekre
  • Kialakításra
  • Hány napra készülnek?
  • Hányan?
  • Mennyi csomagot szeretnének magukkal vinni?
  • Szükségük lesz-e plusz kempingfelszerelésekre?

Ha tehát lakóautó bérlés Érden érdekli, kérjen ajánlatot még ma, nézzen szét kínálatunkban. Munkatársaink mindenben örömmel segítenek csak azért, hogy Ön és utasai boldogan indulhassanak útnak.

Ne feledje, ha lakóautó bérlés Érden, akkor luxuslakoauto.hu!