Lakóautó bérlés Budapesten

Lakóautó bérlés Budapesten

 

A lakóautó bérlés Budapesten egyszerűbb, mint hinné! Mutatjuk, mire érdemes figyelni Budapesten lakóautó bérlés előtt. Mik a szempontok a választáskor és egyáltalán miért is lehet olyan nagyon kellemes egy lakóautós kirándulás?

Az álomutazás

Nem kell becsekkolni, nem kell külön fizetni a reggeliért. Lehet azonban a szabadban reggelizni, grillezni, főzni, a szállás mellett tollasozni. Kártyázni az elősátor alatt. Ezek nem egyszerű lakókocsik, ezek luxus lakóautók. Ezekben élmény utazni és aludni. Ezekben tényleg el lehetne lakni is. Luxus lakóautóinkban LED TV-k, USB csatlakozók, modern konyhák és fürdőegységek vannak. A közös ebédlő részekben élmény lehet az együtt töltött idő. Van hely mindenre.

Mi alapján válasszunk?

Kínálatunkban láthatja, hogy nagyon sokféle lakóautó létezik. Kisebb, nagyobb, elegánsabb, jobban felszerelt… Mik tehát mégis a fő szempontok, amelyek alapján dönteni érdemes?

  • hányan indulnak útnak?
  • milyen messzire mennek?
  • milyen programokat terveznek?

Megy az egész család, vagy csak épp, hogy gyerekek nélküli utat terveznek csak kettecskén? Vagy éppen barátokkal töltenének el pár napot?

Az árak mindenhol nőnek, tehát azon nem biztos, hogy van értelme már aggódni. A legfontosabb az előre tervezés és megálmodása az útnak.

Legyen minden évszak minden kirándulás lakóautós kirándulás. Legyen a kirándulás és a szabadságunk is ténylegesen szabad. Ne hagyjuk, hogy bármi eltántorítson bennünket attól, hogy egy kicsit igazán jól érezzük magunkat a természetben. A természetben, de mégis luxus körülmények között, puha ágyban, a technológia ölelésében.

Bérlés vásárlás helyett

Fontos, hogy nem kell rögtön új vagy akár használt lakóautót vásárolni, csak azért, mert megtetszett a lakóautós kirándulás ötlete. Elég, ha az első utunkra kibérelünk egy járgányt, így lehetőséget biztosítva magunknak, hogy kitapasztaljuk egy ilyen utazás minden előnyét és hátrányát. Ki kell ismernünk a járművet is, hiszen más hajtani, mint egy kocsit. Másrészt ki kell ismerni magunkat is, hogy mennyire élvezzük az ilyen utazásokat.

Ha lakóautó bérlést Budapesten szeretne intézni, akkor mindenképp nézzen szét kínálatunkban. Cégünk foglalkozik bérbeadással, értékesítéssel és igény esetén kempingfelszerelések beszerzésével, bérbe adásával is.

Miben térnek el a lakóautók?

  • felépítmény
  • alváz
  • férőhely
  • extrák
  • teljesítmény
  • hajtóanyag

Jelenleg a legtöbb lakóautónk 4 utazót képes befogadni és 4 alvóhelye van. Extrákban viszont nagyobb eltérések vannak. Összességében az extrákba beletartozhat például a LCD TV, LED lámpák, állófűtés, klíma, GPS navigáció, tolatókamera. Plusz USB aljzatok és kapcsolók is lehetnek. Igazából a lehetőségek tárháza végtelen tud lenni.

Ne feledje, ha lakóautó bérlés Budapesten érdekli, akkor luxuslakoauto.hu, amivel szabadság a szabadság!

Lakóautó Bérlés Budapesten és környékén is!

Miért válasszuk 2024-ben is a lakóautós kirándulást?

Számos mesés kirándulási célpont van Magyarországon. Sokan azt gondolhatják, ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő helyet vidékre kell utazniuk. Ez azonban nem pontosan igaz. Budapest környékén is számos kitűnő állomás van. A lakóautós kirándulás pedig lehetővé teszi, hogy minél több mindent meg tudjunk nézni, de közben ne kelljen újra és újra szálláshelyeket keresni. A lakóautós kirándulás így jobban megérheti, mint a hotelszoba-foglalás. Belföldön és ilyen kisebb vonzáskörzetekben pedig mindenképp megéri az ilyen kiruccanás. Amikor ilyen vakációra készülünk, akkor általában a benzin a legnagyobb költség. Ez pedig manapság már bőven visszariaszthat sokakat.

              Azonban egy ilyen kis távon azonban megérheti. A benzinen kívül, ha csupán béreljük a lakóautót, kauciót kell fizetnünk és egy napi díjat. Ez azonban egy család esetében jobban megérheti, mint egy hotelszoba vagy egy apartman kifizetése.

Milyen úticéllal induljunk, ha lakóautó bérlésen Budapesten és környékén gondolkodunk?

              Amennyiben lakóautó bérlésen Budapest környékén gondolkodunk, akkor olyan úticélok jöhetnek számításba, mint:

  • A Budai Tájvédelmi Körzet
  • Duna-Ipoly Nemzeti Park
  • Gödöllői Dombvidék Tájvédelmi Körzet

De akár a nevesebb borvidékek és környékük a Velencei-tó vidékén vagy a Balatonon.

Milyen szempontokat vegyünk górcső alá, ha lakóautó bérlésen Budapesten vagy környékén gondolkodunk?

Minden vásárláskor, de bérléskor is mindig fontos, hogy legyünk tudatosak. Pontosan gondoljuk át, mikre és meddig is lesz szükségünk. Persze, ha bérlésre adjuk a fejünket, akkor valószínűleg még nem vagyunk túl gyakorlott lakóautós kirándulók.

Írjunk listát! Írjuk fel, hány napra tervezünk, milyen területre készülünk, milyen időjárásban. További kérdés, hogy hányan megyünk és milyen programokat tervezünk. Mennyire tervezünk a szabadban lenni és mennyire fontos, hogy a belső felszereltség meglegyen a lakóautó esetében. Ezek után ki fog rajzolódni, hogy milyen lakóautóra is lesz szükségünk.

A lakóautó bérlés Budapest környékén igen könnyű művelet lehet, főleg, ha olyan céggel megy ezen végig, mint a luxuslakoauto.hu. Cégünk többféle lakóautót tud bérbe adni, vagy akár megvételre.

Mire is lesz szüksége a lakóautó bérléshez?

  • 2 évnél régebbi jogosítvány
  • személyes okmányok (lakcím, adókártya, személyi igazolvány)
  • bérlő nevére, lakcímére szóló 30 napnál nem régebbi közüzemi számla 

A bérleti díjak sok dologtól függhetnek. Egyrészt attól, hány napra szól a bérlés, másrészt van főszezon, illetve főszezonon kívüli időszak. Ez utóbbiban olcsóbban lehet bérelni. Bérleti díjaink tartalmazzák a biztosítást is Európa szerte. A főszezon június 1-től augusztus 31-ig tart. Egy alap prémium kategória 35.000 forint/nap, de hosszabb távon kedvezmény is adható. Így például 10-14 nap esetén -8%.

Keressen minket bizalommal a luxuslakoauto.hu honlapon vagy a [email protected] email címen, +36 70 420 3581-es telefonszámon