Lakóautó bérlés Budapesten

Lakóautó bérlés Budapesten

 

A lakóautó bérlés Budapesten egyszerűbb, mint hinné! Mutatjuk, mire érdemes figyelni Budapesten lakóautó bérlés előtt. Mik a szempontok a választáskor és egyáltalán miért is lehet olyan nagyon kellemes egy lakóautós kirándulás?

Az álomutazás

Nem kell becsekkolni, nem kell külön fizetni a reggeliért. Lehet azonban a szabadban reggelizni, grillezni, főzni, a szállás mellett tollasozni. Kártyázni az elősátor alatt. Ezek nem egyszerű lakókocsik, ezek luxus lakóautók. Ezekben élmény utazni és aludni. Ezekben tényleg el lehetne lakni is. Luxus lakóautóinkban LED TV-k, USB csatlakozók, modern konyhák és fürdőegységek vannak. A közös ebédlő részekben élmény lehet az együtt töltött idő. Van hely mindenre.

Mi alapján válasszunk?

Kínálatunkban láthatja, hogy nagyon sokféle lakóautó létezik. Kisebb, nagyobb, elegánsabb, jobban felszerelt… Mik tehát mégis a fő szempontok, amelyek alapján dönteni érdemes?

  • hányan indulnak útnak?
  • milyen messzire mennek?
  • milyen programokat terveznek?

Megy az egész család, vagy csak épp, hogy gyerekek nélküli utat terveznek csak kettecskén? Vagy éppen barátokkal töltenének el pár napot?

Az árak mindenhol nőnek, tehát azon nem biztos, hogy van értelme már aggódni. A legfontosabb az előre tervezés és megálmodása az útnak.

Legyen minden évszak minden kirándulás lakóautós kirándulás. Legyen a kirándulás és a szabadságunk is ténylegesen szabad. Ne hagyjuk, hogy bármi eltántorítson bennünket attól, hogy egy kicsit igazán jól érezzük magunkat a természetben. A természetben, de mégis luxus körülmények között, puha ágyban, a technológia ölelésében.

Bérlés vásárlás helyett

Fontos, hogy nem kell rögtön új vagy akár használt lakóautót vásárolni, csak azért, mert megtetszett a lakóautós kirándulás ötlete. Elég, ha az első utunkra kibérelünk egy járgányt, így lehetőséget biztosítva magunknak, hogy kitapasztaljuk egy ilyen utazás minden előnyét és hátrányát. Ki kell ismernünk a járművet is, hiszen más hajtani, mint egy kocsit. Másrészt ki kell ismerni magunkat is, hogy mennyire élvezzük az ilyen utazásokat.

Ha lakóautó bérlést Budapesten szeretne intézni, akkor mindenképp nézzen szét kínálatunkban. Cégünk foglalkozik bérbeadással, értékesítéssel és igény esetén kempingfelszerelések beszerzésével, bérbe adásával is.

Miben térnek el a lakóautók?

  • felépítmény
  • alváz
  • férőhely
  • extrák
  • teljesítmény
  • hajtóanyag

Jelenleg a legtöbb lakóautónk 4 utazót képes befogadni és 4 alvóhelye van. Extrákban viszont nagyobb eltérések vannak. Összességében az extrákba beletartozhat például a LCD TV, LED lámpák, állófűtés, klíma, GPS navigáció, tolatókamera. Plusz USB aljzatok és kapcsolók is lehetnek. Igazából a lehetőségek tárháza végtelen tud lenni.

Ne feledje, ha lakóautó bérlés Budapesten érdekli, akkor luxuslakoauto.hu, amivel szabadság a szabadság!