Kisméretű lakóautót keres? Akkor válassza a VAN felépítményűt!

Kisméretű lakóautót keres? Akkor válassza a VAN felépítményűt!

Mielőtt bemutatjuk, milyen a VAN típusú lakóautó, és egy-két modellt bemutatnánk, nézzük meg mit is jelent egyáltalán a kisméretű lakóautó.

Mit jelent a kisméretű lakóautó?

A lakóautók többfélék lehetnek.

Vannak kisebbek, nagyobbak, teljesen felszereltek, félig felszereltek. Van, ami nagyon sok extrával kecsegtet, van, ami kevesebbel. Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Lakóautó bérlésnél (de akár vásárlásnál is) meg kell gondolnunk, milyen igényeink lehetnek utazásaink során. Szükségünk lenne-e nagyobb térre, nagyobb konyhai részre vagy több ágyra.

A lakóautó terei

A lakóautókban természetesen ne várjunk óriási tereket, ezek lakóautók. DE! Mégis kényelmesen el tud lenni benne a család. A luxuslakoauto.hu által kínált lakóautók nevüket nem meghazudtolva megfelelnek az elvárásoknak. Van elegendő hely a tárolásra, a főzésre, van hely megebédelni és az esti sorozatnézésre is.

Kisméretű lakóautónak számít például egy 4 férőhelyes, de 2 alvóhelyes egy 2021-es HOBBY OPTIMA V65 GQ.

Kisméretű lakóautó bérlés a luxuslakoauto.hu-val

Ami azonban mindinkább kisméretű lakóautónak számít, azok a VAN típusú lakóautók. A VAN vagy furgonautó általában 2, de legfeljebb 4 férőhelyes lakóautó.

Ilyen például a Mobilvetta Admiral 6.3. Ez a modell egy dieseles VAN felépítményű 2022-es lakóautó. 4 utasnak, 2 alvóhellyel. Tolatókamerával, extra USB csatlakozókkal, 2 drb LED tévével.

Ha kisméretű lakóautót keres tehát, akkor mindenképp érdemes a VAN típusoknál kezdeni a keresést. Ezeket főleg azoknak ajánljuk, akik párral, baráttal utaznának, vagy kiscsaláddal. Hiszen ezek a kisméretű lakóautók, nevüknek megfelelően nem túl nagyok, viszont minden szükséges megvan bennük. Az ilyen típusok olcsóbbak is és könnyebben kezelhetőek, mint jóval nagyobb társaik.

Mit vegyen figyelembe tehát, mielőtt lakóautó bérlésre adná a fejét?

  • Hány fővel indul útnak,
  • Hány napra terveznek
  • Milyen helyeket látogatnak meg
  • Milyen programokat szeretnének.

Ez mind ugyanis kihathat arra, hogy milyen típusú lakóautót választanak. Ha már az út megkezdése előtt tisztában vannak azzal, hogy a nagy távok miatt több időt fognak az autóban tölteni, jobb megoldás lehet a nagyobb lakóautó. Hiszen mindenkinek kell a minimális privát szféra. De, ha főként kirándulni fognak, a csillagos ég alatt sütögetni, vagy a lakóautó mellett reggelizni, akkor bőven elegendő egy VAN. Főleg, hogy ezek a kisméretű lakóautók tudják hozni a luxus szintet. A már említett tévékkel, LED világítással és a többi.

Nézzen szét honlapunkon és kérjen ajánlatot még ma!