Görögország felfedezése egy luxus lakóautóval

Görögország felfedezése egy luxus lakóautóval

Görögország lakóautóval? Miért ne?

Milyen lehet külföldön lakóautóval kirándulni? Egyszóval mesés. De mégis mi adhatja egy kirándulás varázsát? Mitől lesz mesés egy vakáció, mitől lesz luxus egy lakóautó? És kinek is ajánlanánk a luxus lakóautós kirándulásokat? Cikkünkből most mindez kiderül! 

Miért luxus? Miért lakóautó? 

A lakóautós kirándulás nagyszerű választás lehet azoknak, akik szeretik a kalandokat, ugyanakkor szeretik a luxus kényelmet is. 

Miért Görögország lakóautóval?

Görögország lakóautóval azért is lehet jó utazási forma, mert földrajzilag egy nagyon színes területről van szó. Mindent találni ezen a tájon. Sok víz, sokféle domborzat, és természetesen töménytelen történelem és kultúra. Ezért már megéri útnak eredni. 

Görögországot sokszor sokan elfelejtjük. Egy-két fix úticélt leszámítva nem sokat beszélünk arról, hogy úgy elmennénk Athénba, persze Párizs és Róma mindig beszédtéma. Pedig tényleg van mit megnézni és megcsodálni. 

Olyan városok, mint Kréta, Rodosz, Korfu is nagyszerű cél lehet, de ott az Olümposz, vagy az olyan tájak, mint a meteorák vagy az Arthosz-hegy.

Miért lakóautóval vágjunk neki Görögországnak?

Ahogy azt cikkünkben korábban is említettük, a lakóautó tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretik a kalandokat, de luxus kényelemre vágynak. 

A lakóautós kirándulás azokra a területekre jó választás, ahol jól kialakított kempinghálózat van. Ettől függhet ugyanis, hogy mennyire lesz túl kalandos utunk.

A lakóautós kirándulások előnyei és hátrányai külföldön

Persze, mindennek van hátránya, így a lakóautós kirándulásnak is. A fő hátrány azokat éri, akik tényleg nem azok a kirándulós típusok. Hiszen ilyenkor azért rugalmasabbnak kell lennünk, mint a tervezett kirándulásokkor. Másrészt azonban, itt minden rajtunk múlik. Így a tervezés is. A tervezéssel pedig a legtöbb hátrány és buktató kiküszöbölhető.

Tehát a kulcs az előre tervezés. 

Amikor kitaláljuk, hogy jó lenne egy luxuslakaóautós kirándulásra menni, akkor abban a pillanatban neki kell ülni megírni és összeírni minden részletet:

  • Mikor akarunk menni? Milyen évszakban?
  • Hány napra tervezünk?
  • Hány fővel indulunk el?
  • Milyen programokat szeretnénk csinálni? 
  • Az adott területeken milyen az időjárás?
  • Milyen a kempinghálózat?
  • Mik az adott ország kempingezési szabályai?

 

Ez utóbbit különösen át kell silabizálni, ugyanis enélkül még büntetéssel és nem csak jó élményekkel térhetünk haza. 

Ha Görögországot lakóautóval szeretnénk bevenni, akkor tehát előretervezés kell és kalandvágy is. Üssük fel az internetet, tájékozódjunk, válasszuk ki a legjobb lakóautót a luxuslakoauto.hu honlapjáról és már mehet is a móka. 

Ha tehát Görögország lakóautóval, akkor (és más esetben is) válassza a luxuslakoauto.hu-t! Döntsön a szabadság mellett!