Ezeket a lakóautó tartozékokat ne felejtsd el

Ezeket a lakóautó tartozékokat ne felejtsd el

Válaszd a lakóautós kirándulást 2022-ben is!

2022-ben még mindig egy nagyon jó lehetőség és megoldás a lakóautós kirándulás. Ilyenkor szabadon dönthetsz az úti célokról és az indulások időpontjáról is. Nem kell alkalmazkodnom a hotel reggelihez, a ki- vagy a becsekkoláshoz. Nem kell minden új városban a szállásfoglalással foglalkoznod.

De mégis mikre kell figyelni, mielőtt ilyen lakóautós kirándulásra adjuk a fejünket?

Lakóautós kirándulás, miket vegyünk figyelembe indulás előtt?

Nézzük, mik azok a főbb szempontok, amelyek mellett nem hunyhatunk szemet indulás előtt. Sőt, mielőtt kiválasztjuk a lakóautót, szintén fontos ezeket a kérdéseket átbeszélnünk.

Tudnunk kell,

  • Hányan megyünk kirándulni
  • Hány napra megyünk
  • Milyen egyéb lakóautó tartozékokat szeretnénk vinni.

Ahhoz, hogy tudjuk, milyen lakóautóra van szükségünk, tudnunk kell természetesen, hogy hányan vágunk neki a kirándulásnak. Férőhelyek száma alapján vannak 2, de akár 8 férőhelyes lakóautók is. Arra is figyelni kell, hogy a fekvőhelyek száma eltér az ülőhelyek számától.

Hogy hány napra megyünk, azért fontos, mert ez alapján pakolunk csomagokat. A csomagok száma pedig szintén kihat arra, hogy mennyire fogunk elférni a lakóautóban, ettől pedig függ, mekkora lakóautót választunk.

Lakóautó tartozékok

Milyen lakóautó tartozékokat vihetünk magunkkal egy lakóautós kirándulásra? Mire lehet szükségünk az út alatt?

Természetesen, személy- és családfüggő, hogy milyen igények merülhetnek fel. Mégis lehet azért általánosságban is beszélni a lakóautó tartozékokról.

Hozunk néhány tartozékötletet, amire szükséged lehet:

  • sátor, elősátor
  • asztal, székek
  • grill
  • kerékpártároló, kerékpárok
  • fűtő- vagy hűtőtest
  • szúnyoghálók

És ez csak pár dolog, amire szükség lehet. Egy elősátor nagyon jól jöhet az étkezésekhez, de plusz helyiségnek is tökéletesen megfelel.

Az asztal és székek funkciója egyértelmű, nem csak étkezéshez, de játékhoz is tökéletes lehet.

Jól jöhet a kerékpár is, ha a környéken túráznánk. A legtöbb lakóautóhoz jár is a kerékpártároló, de ha nem, akkor azt is tudtok pluszban bérelni.

A szúnyoghálók és hűtő-, fűtőtestek pedig egyértelműen funkciójukat töltik be és elengedhetetlenek egy kirándulás során.

Mindezen lakóautó tartozékot fejben kell tartani akkor is, amikor kiválasztjuk a lakóautót. A lakóautó súlykorlátja 3500 kg. Ebbe tehát bele kell, hogy tartozzon minden kiegészítő, maga a lakóautó és az utasok is.

Nézz szét honlapunkon, a luxuslakoauto.hu-n, kérj ajánlatot és utazz szabadon 2022-nen is! Nálunk nem kizárólag lakóautót találsz, de bérelhet lakóautó tartozékokat is, így ténylegesen csak be kell indítanod az autót és élvezned az utat.