Eladó Fiat Ducato alvázú lakóautó

Eladó Fiat Ducato alvázú lakóautó

Lakóautó vásárlás 2023-ban? Ez most nagyon megéri!

Az élet minden területén megéreztük, hogy nőttek az árak. Ez jellemzi a turizmust is. Így igen nehéz olyan helyet választani, ahol a szállások ne kerülnének egy vagyonba. Mégis szeretnénk utazni és ilyen esetekben mindenképp szükségünk lesz szállásra. Tehát valahogy meg kell oldani a dolgot. Sátrat verni pedig nem tudunk mindenhová. Meg hát nem is olyan kényelmes.

De mi van, ha van erre egy sokkal jobb megoldás? Méghozzá a lakóautós kirándulás!

Az úti cél majdhogynem mindegy, hol van. A távolság nem akadály. Nincsen be- és kicsekkolás. Nincsenek zavaró hotelszomszédok, sem váratlan reggeli takarításért kopogás. A lakóautós kirándulással csak a pihenés és a természet jár. Megállhatunk ott és akkor, amikor csak szeretnénk.

Megreggelizhetünk az elősátor alatt, esténként tüzet rakhatunk és élvezhetjük a csillagos ég alatt a természet adta nyugalmat.

Lakóautó előnyök és hátrányok

A lakóautók előnye tehát, hogy

  • Nem helyhez kötött
  • Saját szabályaink szerint üdülhetünk
  • Kényelmes
  • Luxus körülményeket képes nyújtani.

Hátrányai is vannak a lakóautós kirándulásnak, de azért sokkal kevesebb, mint előnye:

  • Valakinek vezetnie is kell
  • Nem mindenhol van lakóautós parkoló.

Természetesen ez is megoldható, hiszen van erre kialakított térkép, sőt alkalmazás is. Így könnyen nyomon tudjuk követni, hogy hol lehet legközelebb leparkolni lakóautónkkal.

Milyen jellemzői is vannak egy eladó Fiat Ducato lakóautónak?

Ha meggyőztük arról, hogy érdemes lakóautós kirándulásra menni, akkor most jöjjön egy kis lakóautó-bemutató.

Ha azt látjuk, hogy egy lakóautó neve Fiat Ducato, akkor az az alváz megjelölést jelenti. Így például egy 2022-es Mobilvetta Kea I86 is Fiat Ducato.

Ez a 2022-es modell egy dieseles lakóautó, integrált felépítménnyel. 4 alvóhellyel, 4 utazónak. Hengerürtartalma 2184 ccm.

Minden luxus lakóautó rendelkezik extrákkal, így ez az eladó Fiat Ducato lakóautó is. 2 darab LED TV, USB, HDMI-vel. 4-es kerékpártároló, tolatókamera, Bluetooth kihangosítás. Továbbá nem kell félnünk az eltévedéstől sem, ugyanis rendelkezik a lakóautó GPS navigációval egész Európa térképpel. Ablakos bejárati ajtó-szúnyoghálóval és Solar panel rendszerrel is.

Amennyiben még nem győztük meg arról, hogy érdemes eladó Fiat Ducato lakóautót vásárolni, nézzen szét honlapunkon! Amennyiben még úgy érzi, nem áll készen a saját lakóautó vásárlásra, lehetősége van bérelni is. A bérleti feltételekről is kaphat információt a honlapunkon. Vannak főszezonon kívüli kedvezményeink. Mindenben segítünk, legyen szó akár a kempingfelszerelés beszerzésében, akár másban.

Ha a lakóautós kirándulást választja, a szabadságot választja!