Egyre nagyobb szükség van 2 személyes lakóautó bérlésre. Mutatjuk, miért!

Egyre nagyobb szükség van 2 személyes lakóautó bérlésre. Mutatjuk, miért!

A lakóautós kirándulás már magában jól hangzik. Pompás választás lehet azoknak, akik nem szeretnek egy helyben maradni. A lakóautóval folyton úton lehetünk, mégis luxus körülmények között térhetünk nyugovóra, és utazhatunk is.

Mit jelent egyáltalán a 2 személyes lakóautó?

Vegyünk egy példát. A Hobby Vantana K60 FT ontour edition egy két személyes lakóautó. Azonban összesen 4 személy tud benne utazni. A Hobby Vantanaban két fekvőhely van. Egy franciaágy van a lakóautó hátuljában, elől azonban négyen tudnak helyet foglalni a vezetővel együtt.

Ezeknek a Hobby Vanatanahoz hasonló lakóautóknak alapvetően kisebb a rakodótere is. Így ténylegesen kevesebb embernek van hely. Kevesebb ruhát, edényt, csomagot lehet tárolni.

Amikor már nagyobb családokról van szó, akkor mindig nehezebb konszenzusra jutni, hogy tényleg mindenki készen áll-e egy lakókocsis kirándulásra. Ez ugyanis kompromisszumokkal jár. Hiszen a lakóautókban nincs elkülönült tér vagy szoba, nem igazán lehet bezárkózni, elvonulni. A természet lágy ölére kerülünk, meg kell oldani a felmerülő problémákat, nincs szobaszerviz.

A családot mindig nehezebb rávenni a hasonló kirándulásokhoz. Amikor azonban még csak ketten vagyunk, kicsit könnyebb megtalálni a közös hangot. Ha pedig ketten utazunk, feleslegesnek tűnhet a drága szálloda és a helyhez kötött szállás. Vonzóbb lehet, hogy oda megyünk, ahová akarunk. Rugalmasabb utazásra van lehetőség.

Miért érdemes tehát a lakóautót választani szálloda helyett?

  • rugalmasság
  • természetközeliség
  • pénzspórolás
  • időnyerés

A kétszemélyes lakóautó bérlés mindenképp megéri tehát, ha fel szeretnénk fedezni egy-egy tájegységet. Szeretnénk a természetben lenni, mindeközben luxus körülmények közé vágyódunk. Mi, a luxuslakoauto.hu-nál csak a minőségi járművekben hiszünk és a biztonságban.

A bérlésről

A kétszemélyes lakóautó bérlés esetén is ugyanolyan feltételek állnak, mint minden más járműnél. TV, USB és MIDI bemenettel, menet- és állóklíma, extra USB csatlakozók, hogy akárhol tölthess. A tolatókameráknak köszönhetően pedig biztonságosan közlekedhetsz.

Az árak 35-40.000 forint között vannak/nap. Ez még mindig jobban megérheti, mint egy szálloda!

A bérleti feltételek sem vészesek. Mindössze elegendő egy B kategóriás jogosítvány. A bérlésről mindenképpen készül szerződés, cégünk folyamatosan készenlétben áll, ha útja során problémát észlelne a gépjárművel.

A kétszemélyes lakóautó bérlés tehát manapság már jobban megérheti, főleg, ha bennünket választ. Olcsóbb, kényelmesebb.

Válassza a biztonságot és a minőséget. Válassza a luxuslakoauto.hu-t.