A lakóautó bérlés Sopron városának felfedezésére is kiváló lehetőséget nyújt

A lakóautó bérlés Sopron városának felfedezésére is kiváló lehetőséget nyújt

Lakóautós kirándulást tervez, de nem tudja, pontosan merre is vegye az irányt? A lakóautóban pont az a jó, hogy szinte bárhová eljuthatunk vele, legyen szó külföldi vagy belföldi desztinációról. Ha Ön mégis inkább az utóbbinál maradna, akkor úti céljainak listájára mindenképpen érdemes felírnia Sopront is.
A lakóautó kölcsönzés Sopron, azaz a hűség városának tüzetes bebarangolására is lehetőséget nyújt számunkra. Amennyiben a településen járunk, akkor a következő látványosságokhoz ajánlott ellátogatni:

  • A Tűztorony

A város több pontjáról is látszódó Tűztorony mára Sopron jelképévé vált. A magasba emelkedő objektum erkélyéről lenyűgöző panorámát láthatunk.

  • Belváros és Fő tér

Ha szeretjük a történelmi épületeket, a több száz éves műemlékeket, akkor a városnak eme részére feltétlenül látogassunk el.

  • Storno-ház

S ha már a Tűztoronynál járunk, akkor a szomszédságában lévő palotára is vessünk egy pillantást. A Fő téren álló Storno-ház második emeletén múzeum is található.

A felsoroltak a város ékességeinek csak egy részét képezik.
Szívesen felfedezné az említett nevezetességeket, és a település egyéb turisztikai látványosságait is megismerné? Akkor a lakóautó bérlés Sopron feltérképezéséhez kiváló lehetőséget nyújt Önnek!