2022-es évjáratú eladó új lakóautók

2022-es évjáratú eladó új lakóautók

Hol nyaralunk 2022-ben?

2022-ben már túl vagyunk két járvánnyal megpecsételt éven. Kezdünk kicsit kilábalni a korlátozásokból. Pont itt az idő tehát, hogy új úti célokat keressünk, új kalandoknak nézzünk elébe.

Mit jelent az új kaland?

Hogy eltérünk a megszokottól. A megszokott pedig az, hogy tavasszal, vagy még előző nyáron lefoglalunk egy szállást a családnak. Sokszor pedig az utolsó pillanatra hagyjuk, amikor minden jóval drágább és alig marad szabad férőhely.

Ezektől a problémáktól azonban megmenthet bennünket, ha lakóautós kirándulás mellett döntünk.

Ilyenkor ugyanis mi döntjük el, reggel mikor indulunk, nincsenek idegenvezetők, sem sofőrök. Nem kell minden helyszínen új szállást foglalni. A természetben lehetünk, szabadok lehetünk és a szállás jön velünk mindenhová. Méghozzá luxus szállás.

Cégünk lakóautói között találhat olyat, ami 4, olyat, ami 6 férőhelyes.

Lakóautóink abban is különbözhetnek, hogy milyen plusz eszközökkel rendelkeznek. Lehet az kerékpártároló vagy plusz USB csatlakozól, 2 darab tévé vagy grillezős mikrohullámú sütő.

Válogathat tehát ke

dvére. Az is segítségére lehet, hogy milyen régebbi típusú vagy újabb eladó új lakóautót szeretne vásárolni.

Mivel utazhatunk 2022-ben?

2022-ben is új modellek kerültek piacra. Ezek a modellek között is válogathatunk így, ha új új eladó lakóautó vásárlásra adnánk a fejünket. Ez pedig mindenképp egy befektetés, hiszen a vásárlás pillanatától megoldódnak jövőbeni nyaralásaink szállásfoglalási problémái.

Milyen modellekkel találkozhatunk?

Az új eladó lakóautók is a sokszínűséget képviselik. Így vannak 3-4, de 6 alvóhelyes lakóbuszok is. A luxus lakóbuszokban a férő- és alvóhelyek kialakítás is eltérő. Van, ahol a vezetői ülés felett van elhelyezve pótágy, van, ahol a beépített ágy fölé.

Négy ülőhely, három alvóhely – a Fiat Ducato, Knaus BoxStar Street 600 MQ

Ez a 2022-es modell egy franciaággyal felszerelt kis luxus lakóautó. LED külső és belső világítással, elektromos lépcsővel, digitális kontroll panellel. Tökéletes pároknak, barátoknak.

A vetélytárs - Mercedes Sprinter Weinsberg CaraCompact Suite MB 640 MEG Edition (Pepper)

Ez a modell már magabiztosan képviseli azt, amire igazán szüksége lehet akárkinek 2022-ben. Négy alvóhellyel, USB aljzatokkal, okostévével, fél automata motorklímával tényleg minden igényt kielégíthet.

Természetesen választhatunk nagyobb méretet is. Van tehát 6 alvóhelyes luxus lakóbusz is, így tényleg nagy családok és baráti körök is megtalálhatják, amit keresnek.

Az eladó új lakóautók mindig jó választásnak bizonyulnak, hiszen egyszer döntünk a jövő nyaralásairól.

Döntsünk a szabad vakációk és a luxus mellett! Döntsön a luxuslakoato.hu mellett!